PSD joacă 6/49 cu PNL și PDL

Pe data de 26 iulie va avea loc Congresul PNL + PDL unde se va pune în cui strategia de colaborare a celor 3+ partide, adică PNL, PDL, Forța Civică și altele. Ceea ce vrea să fie în beneficiul forței politice de dreapta s-ar putea transforma în înmormântarea ei.

PSD este marele câștigător din toată această ecuație și asta datorită puterii pe care o va avea după ce aripile nemulțumite ale partidelor de dreapta vor adera sau vor face alianță cu forța politică de stânga care și acum are un avantaj mare la nivel național.

Ultimele sondaje naționale nu dau prea mari speranțe dreptei politice.

Conform ultimelor sondaje Victor Ponta ar câștiga alegerile prezindețiale cu peste 50% din voturile românilor. Oricare ar fi candidatul la fotoliul de președinte, din partea dreptei, Klaus Iohannis (PNL), Cătălin Predoiu (PDL) sau Mihai Răzvan Ungureanu (Forța Civică) nu va putea să adune la un loc peste 50% din voturile alegătorilor.

În momentul de față tot ceea ce se spune rău sau bine despre PSD și guvernarea Ponta este spre beneficiul partidului. Joaca de-a șoarecele și pisica cu Traian Băsescu care proaspăt este chiar membru PMP mutându-și arhiva personală din sediul PDL în sediul PMP face ca PDL-ul să se ducă în jos, PNL-ul să rămână același partid aproape anonim și jucător de jocuri de noroc al politicii românești.

Buummm!!! Forța Civică s-a dizolvat.

PMP-ul rămâne partidul blondelor politice, iar cel mai tare din parcare rămâne vestitul și tacitul UDMR.

inscop presedinte iulie

Publicitate

Drept la replică:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.