Ştirili cu vino-ncoa are acum “nu-mă-uita”!

Noua versiune Web a Știrili a devenit mai frumoasă și cu mai multă ținere de minte! Echipa Știrili și-a pus la contribuție mințilii pentru a face un redesign al interfeței grafice, dar și pentru a vă face logarea pe www.stirili.ro mai ușoară.

Cum funcţionează “nu-mă-uita”-ul Știrili? Ei bine, probabil că eraţi deja sătui să vă logaţi pe un dispozitiv de fiecare dată când închideaţi browserul sau se lua curentul. Acum, dacă bifezi Nu mă uita!, vei fi ţinut minte 2 săptămâni, fără să trebuiască să te loghezi din nou la revenirea pe pagina Știrili. Vă recomandăm să evitaţi să faceţi asta pe calculatoare publice sau care sunt folosite în comun (Internet Cafe, din Malluri, Stadioane, Ștranduri, etc.) pentru a nu risca ca cineva neautorizat să afle ceea ce Ştirili a învăţat despre voi.

Știrili a devenit și mai frumoasă, printr-un redesign cu “vino-ncoa” care suportă teme și ecrane de dimensiuni și rezoluţii mari. Astfel, vă puteţi aștepta la teme speciale de Ziua Naţională, Crăciun, An Nou și poate chiar de Ziua Internaţională Împotriva Fumatului. Totul depinde de mood-ul nostru și de ce sărbători naţionale mai aprobă Parlamentul.

După cu ziceam, nou design al Știrili suportă și rezoluţii mari și foarte mari, fluxul de știri nu se mai întinde pe toată suprafaţa ecranului. Acest design anti-lăbărţare vă lasă ecranul gigantic pe care îl folosiţi și la dispoziţia altor aplicaţii.

Bineînţeles că structura paginilor rămâne la fel de fluidă în așa fel încât să puteţi folosi Ştirili și acolo unde încă nu a fost portată nativ pe platformă, cum ar fi iPhone, iPad, Windows 8, tablete cu dimensiuni mai mari de 7 inch sau orice alt gadget dotat cu un browser modern.

Și așa cum v-am obișnuit, feedbackul vostru este mai mult decat apreciat –este auzit! (Rimează!)

image

http://blog.stirili.ro/2013/11/12/stirili-cu-vino-ncoa-are-acum-nu-ma-uita/

Drept la replică:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.