Cele mai folosite 10 aplicații pentru smartphone

Recent a fost publicat pe site-ul american IDNLive.com un studiu realizat de către GlobalWebIndex ce ne arată care sunt cele mai folosite 10 aplicații pentru smartphone, la nivel global.

Dintre toate aplicațiile disponibile în prezent pentru diferite platforme, GlobalWebIndex a făcut un clasament a celor mai bune 10 de aplicații, și cel mai activ folosite de către cei peste 969,490,000 utilizatori de smartphone-uri la nivel mondial. Potrivit datelor publicate de GlobalWebIndex, Google Maps este cea mai folosită aplicație pentru smartphone, peste 54 la sută dintre utilizatorii de smartphone din întreaga lume utilizând aplicația în ultima lună. Apple Maps nu pare să fie văzut nicăieri, iar aplicația Ovi Maps de la Nokia ocupă aproximativ 9 la suta în ceea ce privește utilizarea smartphone-urilor, și este pe locul 11 în diagramă.
Deși aplicația Facebook mobil ar putea părea a fi cea mai utilizată aplicație pe scară largă de către utilizatorii de smartphone-uri, aceasta este clasată doar pe locul 2. Aplicația este folosită de 44 la suta din utilizatorii de smartphone-uri la nivel global, fiind la o distanță de 10 procente față de aplicația Google Maps.
După ce în fruntea listei se regăsește aplicația Google Maps, Google mai are de asemenea adjudecat și locul 3 pe care se situează aplicația Youtube (35 la sută), dar și locul 4 cu aplicația pentru mobil Google+ (30 la suta).
Weixin/WeChat ocupă onorabilul loc 5, iar cercetările arată că serviciul chinez de mesagerie este utilizat în mod activ de către 27 la sută din utilizatorii de smartphone-uri la nivel mondial.
Pe locul 6 ​se află aplicația Twitter cu 22 la sută utilizare activă, urmată îndeaproape de Skype și Facebook Messenger, cu un procentaj de doar 22 la sută.
Pentru mesageria on-line, serviciu WhatsApp este folosit de 17 la sută dintre utilizatorii de smartphone-uri la nivel mondial și ocupă locul 9 în preferințe. În timp ce WhatsApp este foarte popular în India, de remarcat este faptul că Weixin/WeChat și Facebook Messenger sunt utilizate pe scară largă la nivel global.
Locul 10 este imaginea Facebook deținută de aplicația Instagram, care a fost folosită în mod activ de către 11 la sută din populația on-line la nivel mondial în ultima lună. La capitolul de video-sharing, aplicația Vine mai are mult de recuperat în fața aplicației Instagram, și este de asemenea, în spatele altor 3 aplicații: Shazam, Flickr și Yelp.

cele mai folosite 10 aplicatii pentru smartphone

Top 10:

1. Google Maps – 54%
2. Facebook Mobile App – 44%
3. Youtube – 35%
4. Google+ Mobile App – 30%
5. Weixin/Wechat – 27%
6. Twitter Mobile App – 22%
7. Skype – 22%
8. Facebook Messenger – 22%
9. Whatsapp – 17%
10. Instagram – 11%

Reclame

Un gând despre „Cele mai folosite 10 aplicații pentru smartphone

Drept la replică:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.